Özel Ümit Hastanesi, İŞKUR’un düzenlediği ve Eskişehir Sanayi Odası’na üye 30 firmanın katıldığı “2016 İstihdam ve Kariyer Günleri"ne katıldı.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi binasında düzenlenen etkinlikte stand açan Özel Ümit Hastanesi, burada sağlık alanındaki çalışmalarını Eskişehirlilere anlattı. Özel Ümit Hastanesi standını ziyaret ederek Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler ve İnsan Kaynakları Müdürü Onur İkiel’den bilgi alan Vali Azmi Çelik, kuruma sektöre katkıları için teşekkür etti. Batıkent, Vişnelik hastaneleri ve tıp merkezi ile Eskişehir’de yüzlerce kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren hastanenin İnsan Kaynakları Müdürü Onur İkiel, sağlık sektöründe çalışmak isteyenlerin ilk tercihleri olduklarını kaydetti. Vatandaşları bilgilendiren İkiel şunları söyledi:
“Uluslararası standartlara uygun olan hastanemizde; yönetmelikler çerçevesinde herkesin hakkı olan sağlık bakım hizmetini, hasta memnuniyetini de dikkate alarak zamanında sunuyoruz. Çalışanlarımızın sağlığına ve iş güvenliğine önem veriyoruz. Tüm çalışanlarımızla birlikte; beceri, deneyim ve bilgilerimizi artırabilmek için eğitimlerle kendimizi yenileyerek geliştirmek, hizmetlerimizi yerine getirirken çevreye saygılı ve koruyucu olmak her Ümit’linin temel ilkesidir.”
Editör: TE Bilişim