Memur Sen’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) başarılı projeler üretmeye devam ediyor. Sendikanın Gençlik Kolları tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan yılın ebe ve hemşiresini düzenlenen anketle seçiyor.
Memur Sen’e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) ilginç projeler üretmeye devam ediyor. Genç sağlık sen  tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan yılın ebe ve hemşiresini düzenlenen anketle seçiyor.
Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Eskişehir yılın ebe-hemşiresini seçiyor” teması hakkında şu bilgiler verildi: “Sosyal Medya üzerinden başlattığımız projemizde  bir haftada 50 binle ulaşan bir katılım gerçekleşti. Tatlı bir seçim havasında geçen yarışmamızda sağlık personellerinin birlik ve beraberliği bizi sevindirdi. Eskişehir Genç Sağlık Sen’in yürütmüş olduğu proje güzel bir yanıt bulmuş ve tarafsız sendikacılığın göstergesi olmuştur.”
Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin KÖKSAL, “Ebeler ve hemşireler, meslek hayatının 13 yılını ortalama ailesinden yoksun geçirmektedir ve bu mesleğin; sırrının vicdan ve meslek aşkı ile yapıldığını bilmek gerekir. Bu vesile ile sağlığın görünmeyen kahramanları olan ebeler ve hemşireler haftasını kutluyorum. Ayrıca şunu ifade etmek gerekir, onlara verilecek en güzel hediye geçmişe yönelik yıpranma payının verilmesidir. Bu projeyi hayata geçiren ve Eskişehir sağlık camiasına bayram havası yaratan Genç Sağlık Sen Başkanı Mahmut AĞUN’a ve ekibine teşekkür ediyorum ve bütün sağlık çalışanlarını ebeler ve hemşireler haftası nedeni ile 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi’ne düzenlenen geceye davet ediyorum” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim