Eskişehir Sakarya Hastanesi ile Harp - İş Sendikası arasında, Sakarya Hastanesi'nde ''Sağlık Protokolu'' imzalandı.


Harp - İş ve Eskişehir Sakarya Hastanesi arasında, Harp - İş üyeleri ve birinci derece yakınları Eskişehir Sakarya Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi amacıyla taraflar arasında ''Sağlık Protokolu''  imzalandı. ''Sağlık Protokolu'' taraflar arasında mutlu sonla noktalandı.

Harp - İş Genel Başkanı Bayram Bozal ve  Eskişehir Sakarya Hastanesi Medikal Direktörü Uzm. Dr. Sıtkı Karaca tarafından imzalanan ''Sağlık Protokolu''  kapsamında; Harp-İş üyeleri ile birinci ve derece yakınları,  Eskişehir Sakarya Hastanesi'nin sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı ve özel olarak faydalanabilecektir. Harp - İş Genel Başkanı Bayram Bozal ''Sağlık Protokolu'' imza töreninde yaptığı konuşmada,  "Üyelerimiz en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetinden yararlanması düşüncesinden hareketle, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti alabilecekleri  Eskişehir Sakarya Hastanesi ile iş birliği yaptık. Anlaşma gereği tüm üyelerimiz, Eskişehir Sakarya Hastanesi' nin ayrıcalıklı ve kaliteli hizmetlerinden faydalanabileceklerdir. Bu yaptığımız olduğumuz  ''Sağlık Protokolu'' iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

 Eskişehir Sakarya Hastanesi Medikal Direktörü Uzm. Dr. Sıtkı KARACA da ''Sağlık Protolu'' ile ilgili şunları söyledi: ''Harp - İş Sendikası ile yapılan ''Sağlık Protokolu'' anlaşmasından mutluluk duyduk.  Eskişehir Sakarya Hastanesi olarak özel sektör ve kamu çalışanları için sürekli benzer ''Sağlık Protokolları'' yapmaktayız.  Yapılan bu ''Sağlık Protokolları'' anlaşmaları ile sadece Eskişehir değil, çevre iller özellikle Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya ve aynı zamanda tüm Türkiye'ye hizmeti vermiş oluyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim