Fizyomer  Terapia Kurucusu Uzm. Dr. Türkan Tünerir, Eskişehir AK Parti Milletvekili Salih Koca'yı ziyaret ederek,  tebrik etti ve Milletvekili Koca'nın Fizyomer Terapia’nın açılışına katılarak verdiği destek için teşekkür etti.

 

Türkiye'nin yurtdışında örnek gösterilecek kendi alanında en büyük tesisini kurmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Tünerir, Eskişehirlilerin de Fizyomer Terapia’yı benimsediklerini söyledi. Tünerir, Miletvekili Koca ile buluşmasında önemli bir bilgi de paylaşarak; BEBKA ile hazırladıkları Sağlık Turizmi Projesi’ni anlattı. Fizyomer Terapia Yönetim Kurulu Başkanı Türkan Tünerir, proje tamamlandığında yurtdışından sigortalı hasta tedavisi için Fizyomer'e gelinebileceğini kaydetti. Fizyomer Terapia’da engelliler ve çocuklara yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında da konuşan Dr. Tünerir, şunları söyledi: “Özellikle çocuklar, eskiden fizik tedaviye korkarak gelirdi, şimdi ise; parka gelir gibi geliyorlar bizim merkezimize. Çocukların tedavilerinin yapıldığı yer oyun alanları gibi düzenlendi, geniş ve ferah bir ortam var, kapıdan girişte başlayan güler yüzlü hizmet tedavide, hastamız ayrılıncaya kadar devam ediyor, bu nedenle çocuklar da artık Fizyomer Terapia’ya gelmekten korkmuyor. Çocuklar burada tedavi olduğunu anlamıyor.”

 

SAĞLIKTA AVRUPA’NIN ÖNÜNDE

 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da Fizyomer Terapia’nın Eskişehir'in sağlık alanındaki önemli bir yatırımı olduğunun altını çizdi. Koca, Fizyomer Terapia’daki ilgi, tedavi hizmetleri, hijyen ve profesyonel çalışmayı beğendiğini belirtti.  Eskişehir'deki sağlık yatırımları hakkında da bilgi veren Koca, “Türkiye'de sağlıkta memnuniyet yüzde 70-75'lerde. Bu çok yüksek bir oran. Sağlıkta Türkiye'nin Avrupa'nın önünde olduğuna inanıyorum. Sağlık alanında Eskişehir çok tercih edilen bir il. Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı tamamlanmak üzere, otel konforunda bir hastane olacak. Burası 650 yataklı ama 900 yataklı olabilecek bir hastane. 71 Evler Mahallesi'ne yapılacak Kampüs Hastane’nin sözleşmesi yapıldı. Yer teslimi oldu. Kampüs hastanenin yerini belirlemede önemli çalışmalarımız oldu” ifadelerini kullandı.

 

“YOĞUNLUĞU BİR YERE YIKMADIK”

 

Kentte sağlık alanında önemli işler başarıldığını dile getiren Milletvekili Koca, “Eskişehir'in kuzeyinde Yunus Emre Devlet Hastanesi’nin yanına yeni bir hastane yapıyoruz. Batısında Tıp Fakültesi, Kuzeybatısın'da Fizyomer var. Büyük mahallelerin ve organize sanayinin olduğu doğuda hastane yoktu. Buraya da Kampus Hastane yapılacak.  Şehrin yoğunluğunu bir yere yıkmamak adına önemli bir karar verdik” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim