Demokrat Parti Eski İl Başkanlarından ve Milletvekillerinden Fevzi Yalçın, hükümete eleştirilerde bulundu.
Geçen hafta Ankarada yapılan partisinin genel merkez yönetiminin genel kurulu hakkında da bilgi veren Yalçın,  evet diyenlerin işsizliğin azalacağı yönünde vaatler sunanlara “15 yıldır iktidarsanızın, o zaman neredeydiniz” diye tepki gösterdi.
“ Terör bitecek” diyen hükümet ve AKP yöneticilerine seslenen Fevzi Yalçın, “Bitmiş bir terörü siz hortlattınız. Hendekler sizin zamanınızda kazıldı. Suriye politikanız iflas etti. Şimdi hayır oyu verenleri çukurda bir şey aramakla itham ettiğiniz bir zaman da, hain ilan edildiği bir zaman da şunu sormak isterim. Habur sınır kapısında PKK’lılarla bizim zamanımızda el sıkışılmadı. Eğer bir şey aranacaksa aynaya bakmaları gerekiyor.  Fethullahçı Terör Örgütü sızdı dediniz. Hayır, efendim Fehullahçı Terör Örgütü sızmadı, bu terör örgütüne bağlı kişiler yerleştirildi” diye ağır eleştirilerde bulundu.
  Yalçın, böyle bir ortamda  ülkede tek kişiye bu kadar yetki verildiğine  “bir sabah nelerle karşılaşarak uyanacağınızı anlayamayabilirsiniz” şeklinde sözlerini tamamladı.
 
 
Editör: TE Bilişim