Avukat Gönül İlgazi parti binasında yaptığı basın toplantısı ile AK Parti Eskişehir milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Özgeçmişini anlatan, “Partimizin kurucusu, seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımız; sayın eniştemiz, Bilge Başbakanımız, Eskişehir sizi seviyor, siz Eskişehir’i seviyorsunuz” diye söze başlayan Gönül İlgazi, “Hemşehrilerimizle birlikte aramızda nifak tohumlarını süpüreceğiz inşallah. Eskişehir ilimiz medeni bir şehirdir, örnek bir şehirdir. Bu yıl Türkiye genelinde ileri teknoloji ürün ihracatında yoğunluk itibariyle Eskişehir 1. Sırada yeralmıştır, Eskişehir’imiz bunu istiyor” dedi.

Eskişehirli kadının Mecliste daha çok temsil edilmek dertlerini dert edinecek kadın vekil görmek istediklerini belirten AK Parti Eskişehir milletvekili aday adayı Gönül İlgazi şunları söyledi:

“Partimiz kadınlarımıza, engellilerimize pozitif ayrımcılık yapıyor. Zira bizler engelleri aşarak bugünlere geldik. Gelin Hep beraber sorunlarımızı aşalım.

Çiftçilerimiz bereket istiyor. Milletin efendisi olmak istiyor. Çiftçi çocuğu olarak sıkıntılarınıza çözüm arayalım. Hasan Polatkan’ın evlatları, torunları artık yeni darbeler istemiyor. Gücünü milletten alan iktidar istiyor.

Bu sevdayla Yeni Türkiye yolunda, hukukçu olarak, huzur ve istikrarın hakim olduğu Yeni sivil bir anayasa ve çözüm sürecini azim ve kararlılıkla gerçekleştirme yolunda, 400 veril çıkarma aşk ve heyecanıyla, Sayın Başbakanımız ve partimizin iradeleri doğrultusunda, Yunus Emre diyarında hizmeti bir şeref addederek aday adayınız olmaya karar verdim.”

Editör: TE Bilişim