Seçimi kazanarak mazbatayı alan MHP Eskişehir İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümünü gerçekleştirdi.

Gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Sever, tüm kararların yönetim kurulu ile istişare yapılarak alınacağını, ‘ben’ değil ‘biz’ ilkesine göre hareket edeceğini söyledi.

Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerine dikkat çeken MHP İl Başkanı Oğuz Sever, “Bu yıl içinde yapılacak olan milletvekili seçimlerine çok hızlı ve çok çalışarak gireceğiz. Allah'ın izniyle, Eskişehir'den 6 milletvekili çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz. Partili ve partisiz herkesi kucaklıyoruz. 12 Mart- 18 Mart . 2015 tarihleri arası MHP'ye milletvekili aday adayların başvuru süresidir. Milletvekili aday adaylarının başvuru süresi bitince, MHP'ye milletvekilliği için müracaat eden tüm milletvekili aday adayları ile birlikte bir restorantta tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenleyeceğiz. Ben tüm milletvekili aday adaylarına  eşit mesafedeyim'' dedi.

Toplantıda; sandıklarda görev alacak sandık görevlileri, bina ve okul sorumlularının çalışmaları üzerinde duruldu. Daha sonra yönetim kurulu üyelerinin görev bölümünün bir kısmı açıklandı. 

Editör: TE Bilişim