Saadet Partisi Eskişehir İl sekreteri Yaşar Saylısoy, AB ülkelerini tarafından ülkemiz aleyhine başlatılan kampanyanın yıllardır sessizce devam edilirken artık açıkça yapılmaya başlandığı ve sürdüğünü belirterek bu tavra karşı net olarak ortaya konulmasını istedi.
Hükümetin hala Avrupalı dostları ile birlikte medeniyet yolculuğuna devam edilecek açıklamalarının, düşmanları dost olarak ilan etmesinden öteye gitmemesinden üzüntü duyduklarını belirten Saylısoy, “Bu sözler elimizi zayıflatmakla kalmıyor, ülkemizin aleyhtarlığını cesaretlendirmiş bulunuyor. Bu bakımdan artık halk oylamasının neticesini beklemeden ülkemize yapılan bunca densizlik karşısında tavrımızı net olarak ortaya koymamış gerektiğine inanıyoruz. Şunu da unutmayalım ki; bu gün en büyür sorunumuz kutuplaşmadır. Etrafımızdaki ülkeleri hangi metotlarla parçalamış iseler ülkemizi de aynı metotla parçalamaya uğraşıyorlar” dedi.
Yeni bir dünya kurulurken ülkemizde kurulan bu yeni dünyada erini alması gerektiğini belirten SP İl Sekreteri Yaşar Saylısoy, ilk şartın İslam Birliği’nin çekirdeği olan D-8’lerin canlandırması olması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim