MHP Eskişehir milletvekili aday adayı Ayhan Sezer ve ekibi, www.esgazete.com yönetimini ziyaret etti. Milletvekilliği, Eskişehir ve yatırımlar konusunda görüşlerini paylaşan Ayhan Sezer, milletvekili aday adaylık başvurusunun 12-18 Mart tarihleri arasında olacağını söyledi.

"Aday olursam kesin milletvekili olurum" diyen Ayhan Sezer, partiye ve Eskişehirlilere olan inancının bir işareti olarak sözleri söylediğini belirterek MHP'nin bu seçimde 2. milletvekilini rahatça çıkaracağını kaydetti. 

Milletvekilinin vatandaşa ve şehrine sahip çıkması gerektiğini belirten MHP Eskişehir milletvekili aday adayı Ayhan Sezer şunları söyledi: 

" Milletvekilli olmak ulaşılamaz  olmak değil. Bizi nasıl bir köşe başında çay içerken görüyorsanız bunu yine göreceksiniz. Vatandaşla diyalog kurmazsan onun derdi, şehir derdi ile ilgilenmezsek biz neden milletvekili olalım. Kendi vatandaşımıza sahip çıkmazsak, siyaset birilerinin ayağına basarız diye geri duruyor.Öyle bir şey olmaz. Sahip çıkacağız, çalışacağız. 

ESKİŞEHİR SANAYİ KENTİ

Eskişehir'in sanayisinin büyümesi, hayatın standardı, eğitimin gelişmesi, vasıflı insan nüfusun artışı, sanat, spor her alanda büyümesi anlamına gelir.  Turizm kenti, üniversite kenti dendi, ama o anlamda bir kent olmadık. Cumhuriyet tarihinde  Cer atölyesinin burada kurulması sanayimizin köklü olmasını gösteriyor. Havalanının burada olması büyük avantaj sağlar. 

Turizm kenti deniliyor ama değiliz. O zaman elimizde kalan sanayi ve ekonomi büyümemiz. En iyi yatırımı alabilecek il Eskişehir. Çünkü etrafımızda ki, bölgedeki  iller dolu. Eskişehir'de büyük bir organize sanayi var. Heryere ulaşabilir bir kent. Limanlara en kolay ulaşabilen bir kenti. Ulus ve uluslararası anlamda büyük yatırımlar getirebilir. Milletvekili olursak bu konuya ciddi anlamda eğileceğiz ve çalışacağız." 

Editör: TE Bilişim