CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir radyo programında söylediği sözler nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları, kendisine PTT'den ‘evet gazetesi’ gönderdi.
  AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepki göstererek, kendisine AK Parti tarafından hazırlanan “Evet Gazetesi” gönderdiler.
PTT önünde bir araya gelen AK Partili gençler adına konuşan Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun, “Yeni modeli kurduk halk seçti cumhurbaşkanını. Başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka bir partinin genel başkanı. Başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak niye bunu söylemiyorlar millete” sözlerini eleştirdi. Özata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Kemal Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği krizi çözmek için hazırlanmış bir anayasadır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi kalıcı siyasi istikrar için yapılmıştır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hızlı ve etkili icraat için yapılmıştır. Bu sebeple sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘evet gazetesi’ni gönderiyoruz ve gazeteyi okumasını temennisinde bulunuyoruz.”
 
 
Editör: TE Bilişim