AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu haftaki esnaf ziyaretlerini Ramazan ayında gençlik kollarına katkılarıyla destek veren esnaflara ayıran Gençlik Kolları, Cömert Usta Restaurant , Saglik Pide , Seçen İnsaat'a ziyaret gerçekleştirerek yardımlarıyla ilgili teşekkür plaketlerini taktim etti.  

Konuyla ilgili söz alan Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Serkan Dereli, esnafların yardımları sayesinde muhtaç ve mülteci ailelere ramazan ayı boyunca yardim ettiklerini belirterek yardımların devam edeceği sözünü aldığını söyledi.
İl Gençlik Kollari Baskanı Av. Fatih Özata ise şöyle konuştu: ‘’Bu ziyaretleri Ramazan ayinin hemen ardından gerçekleştirmeyi planlamıştık fakat tüm milletimizin bildiği üzere 15 Temmuz hainlerin darbe girişimi neticesiyle meydanlarda demokrasi nöbetimizi tutuyorduk. Geçen 27 gün boyunca alanlarda olduğumuzdan hayırsever esnaflarımıza düzenleyeceğimiz ziyaretlerimizi ertelemek zorunda kaldık. Bundan sonra da ben ve arkadaşlarım muhtaç ailelerin yanında olup her ihtiyaçlarına koşmaya, onlara dokunmaya devam edeceğiz. Tekrar hayırsever esnaflarımıza teşekkür ederiz.’’
 
Editör: TE Bilişim