AK Parti Gençlik Kolları, yaklaşık 60 gündür yoğun bir tempoyla süren referandum çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata yaptığı açıklamada, “ 2 ay gibi kısa bir sürede, binlerce genç arkadaşlarımızla temasa geçtik.  Yaptığımız çalışmalar kapsamında,   Başbakanımız Binali Yıldırım’ın hazırladığı, 154 bin 300 gencimizin isimlerine özel mektupları merkez ve dış ilçeler dâhil adreslerine teslim ettik” dedi.
Yaptıkları diğer çalışmalardan bahseden Özata, “Öğrenci evi ve öğrenci yurdu ziyaretleri, şehit ailelerimize ziyaret, gençlerimizin uğrak noktası olan kafeler bölgesindeki arkadaşlarımıza misafir olduk” diyerek sözlerini sürdürdü: “Üniversitelerimizde çok sayıda konferanslar ve kantin sohbetleri gerçekleştirdik. İlçelerimizde ve mahallelerimizdeki arkadaşlarımızla Genç Kürsü programı adı altında 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini her kesimden genç arkadaşlarımıza anlatarak binlerce kişiye ulaştık. Şehrimizdeki Sivil Toplum kuruluşlarına özellikle de bu STK’ların gençlik yapılanmalarına ziyaretler gerçekleştirdik.”
200 bin Evet Gazetesi dağıttık
Son olarak  EVET Gazetesinin dağıtımına değinen Özata, “Yaklaşık 200 bin Evet gazetesini; mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşarak ve yüz yüze temas kurarak vatandaşımıza dağıttık” dedi.


Editör: TE Bilişim