Ak Parti Odunpazarı Kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısında Büyük Birlik Partisi’nden Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Erkan Bayram ve arkadaşlarının partilerine geçişiyle ilgili yapılan  haberlere Büyük Birlik Partisi’nden yalanlama geldiğini hatırlatılarak konuyla ilgili açıklama yapıldı.

 

İki hafta önce Büyük Birlik Partisi’nden istifa ederek Ak Parti’ye geçen Erkan Bayram, BBP Odunpazarı İlçe Başkanı’nın iddasının aksine Büyük Birlik Partisi Odunpazarı Gençlik Kollarında bir yıl boyunca başkanlık yaptığını söyledi. Bayram: “Büyük Birlik Partisi’nde Eski İlçe Başkanı Akın Günyüzü ile birlikte görev aldım. Görev yaptığımı eski il ve ilçe başkanları da bilmektedir. 30 Mart yerel seçimlerinde BBP’den Büyükşehir Başkan adayı olan Hüseyin İşgören’in de Ak Parti’ye katıldığında bana şu an verilen tepkiyi BBP yönetimi o zaman da vermiş ve BBP ile alakası olmadığını söylemişlerdi. Milletimize hizmet etme yerinin Ak Parti olduğunu düşündüğüm için Ak Parti’ye geçtim” dedi.

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilat Başkanı H. Yasin Karakuş, Ak Parti’nin büyük bir kitle partisi olduğunu ve Büyük Birlik Partisi’ne mensup olanlarla çok ortak yanlarının olduğunu söyledi. Karakuş: “Bu arkadaşlarımızın kendi beyanlarını esas aldığımızdan arkadaşlara partimizin kapılarımızı açtık. Bizim için partimize gelen arkadaşların herhangi bir partide başkan veya yönetici olmaları önemli değildir. Başka bir partiye oy veren vatandaşlarımız da bizimle birlikte çalışabilirler. Biz Ak Parti olarak millete hizmeti esas alan ve bu dava şuuruyla hareket eden bir siyasi partiyiz. Biz ilkeli siyaseti her zaman ve her alanda düstur edinmiş bir davanın mensuplarıyız. Bizim diğer siyasi partilerle hiçbir sorunumuz olamaz ve olmayacaktır. Şehrimiz için vatandaşlarımız için hizmet etmek ve bu şehre katkıda bulunmak isteyen herkesle çalışmaya hazırız.  Ak Parti’de hizmet etme iradesi bizim için kıymetlidir. Ak Parti olarak bütün vatandaşları kucakladığımız gibi diğer partilerden gelecek olanlara da kapılarımız her zaman açık olacaktır. Siyasi parti farkı gözetmeden bize gelen herkesle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim