Ak parti Odunpazarı ilçe Başkanlığı 27 Ocak Salı günü Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca’nın davetlisi olarak Ankara’ya a giderek Ak parti grup toplantısına katıldı.

Heyet, genel kurulun ardından Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile sohbet etti. Eroğlu, ’’ Eskişehir’i yakından takip ettiğini Eskişehirlilerin her türlü isteklerinin gerçekleşmesi için vekillerimizle birlikte çalıştıklarını ‘’ ifade ederek heyet ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile  yapılan görüşme sıcak bir ortamda gerçekleştirildi. Başbakan Davutoğlu, ‘’Eskişehir’den benim baldızlarım beni göremeye gelmiş hoş gelmişler’’ diyerek İlçe teşkilatı ile samimi bir şekilde sohbet etti. İlçe teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çektiren Başbakan Davutoğlu önümüzdeki seçimlerin önemini vurgulayarak teşkilatların çok çalışması gerektiğine vurgu yaptı.

 Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı AKSARAY’ı gezme fırsatı da buldu. Cumhurbaşkanlığı Sarayında Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile toplantı yapan ilçe teşkilatı Eskişehir ve önümüzdeki seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Eskişehir Milletvekili, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Ülker Can’ı Makamında Ziyaret etti.  Can, Eskişehir için ve ülkemiz için Kadın Kolları kongrelerinin önemini vurgulayarak bu görevi hassasiyet ile yürüttüklerini belirtti.

Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan yoğun geçen programı şöyle değerlendirdi:

 ‘’Ankara ziyareti bizim ve Teşkilatımız için oldukça verimli geçmiştir. Yoğun geçen Programda Bakanlarımız ve vekillerimiz ile görüşerek şehrimiz adına yapacağımız çalışmaların önemini bir kez daha gördük. Bundan sonraki süreçte var gücümüzle çalışmaya devam ederek Partimizi ve ilçemizi her ortamda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ev sahipliği yapan Milletvekillerimiz Sayın Salih Koca’ya ve Ülker Can’a çok teşekkür ederiz.’’

Editör: TE Bilişim