AK  Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması , ‘Evet’  çalışmaları kapsamında Eskişehir Şubesi Genç TÜMSİAD Başkanı Mustafa Temel ve yönetimini ziyaret etti.
 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte hızlı ve etkili icraat gerçekleştirileceğini söyleyen Özata, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hızlı ve etkili bir yönetim, ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacağını ifade etti. Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşturacağını aktaran Özata, ‘’Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak. 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak’’ dedi.
 2001 yılında Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında çıkan gerilimin ülke ekonomisinde nelere mal olduğunu unutmadıklarını belirten Özata, “ İki başlılıktan dolayı meydana gelen krizlerde batan ve perişan olan sanayici ve işadamları akıllarda. Anayasa kitapçığının atılması ile bir anda kasaları boşalan, faizlerin ve doların artışından dolayı hammadde alamaz hale gelen ve üretemeyen sanayici ve işadamlarımızın aynı sorunları yaşamamaları için kesin çözümü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi‘dir “ diye konuştu.  Özata, Genç Tümsiad’tan ‘Evet’ için destek istedi.
Genç  TÜMSİAD Başkanı Temel, ziyaretin son derece verimli geçtiğini belirterek,  çalışmalarını ve projelerini  anlatarak ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Temel, Özata'ya 16 büyük Türk Devleti’nin madeni levha üzerine basılı sembolik bayraklı plaketini hediye etti.
  
 
 
Editör: TE Bilişim