Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Odunpazarı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) 'e giderek kanser taraması yaptırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özlem Yalçın, Odunpazarı KETEM hekimlerimiz haftalık yaptığımız yönetim kurulu toplantısına katılıp, kanser farkındalığını artırmak ve KETEM faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunduğunu söyledi.

Şehirdeki bütün kadınlara öncülük ederek, KETEM merkezinde gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırdıklarını kaydeden Yalçın, " Kadınlarımız unutmamalı; kanserde erken teşhis hayat kurtarır. Üstelik bugün burada yaptırdığımız bütün taramalar ücretsiz. TC kimlik numarası ile başvurmak yeterli ve tetkikler için aç kalmanızda gerek yok. Buradan bütün kadınlarımıza sesleniyorum, kanserde tedavi, erken teşhisle, erken teşhis ise taramalar ile mümkündür. Çocuklarımız, ailelerimiz ve geleceğimiz için kadınlarımızı KETEM'e davet ediyorum. Çünkü sağlık ihmale gelmez, sağlıklı kadın, sağlık anne, sağlıklı aileler demektir" şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim