CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, AK Parti Odunpazarı ilçe Başkanı Volkan Doğan’ın TOKİ açıklamalarına yanıt verdi.
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın, TOKİ müjdesi hakkında açıklama yapan CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, “AKP’li olan ve aynı zamanda Dernekler Platformu adı altında iktidarın nimetlerinden bir güzel faydalanan Volkan Doğan, Karapınar Mahallesinde yaşayan hemşerilerimize haddi olmayarak sözde bir müjde vermiş, söz konusu mahallemize TOKİ tarafından okul ve cami yapılacağını alay eder gibi söylemiştir” dedi.
“MAHALLE HALKINI CEZALANDIRDILAR”
TOKİ’nin CHP’li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt döneminde Karapınar’daki çalışmalarını durdurduğunu söyleyen Sallarel, “TOKİ, AKP’li belediye döneminde imzaladığı protokol sonrası yapması gerekenleri bir türlü yapmayarak adeta mahalle ahalisini CHP’li Kazım Kurt’a oy verdiği için cezalandırmıştır. Bu işten para kazanan TOKİ, o paranın karşılığını ısrarla vatandaşa vermemiştir. TOKİ’nin yarattığı bu mağduriyet çirkin algı operasyonlarıyla Odunpazarı Belediyesinin üstüne yıkılmaya çalışılmıştır.  İşte AKP’li ve Dernekler Platformu aracılığıyla iktidar rantı sağlayan Volkan Doğan bu çirkin algı operasyonlarının baş aktörlerinden olduğu gibi siyaset ve ticaret ilişkisinin de başarılı kahramanlarındandır” diye konuştu.
“MAHALLELİDEN ÖZÜR DİLEMELİ”
Sallarel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Sekiz yıldır söz verilen ancak yapılmayan işlerin bugün yapılmasına karar verilmesi sözde müjde olarak deklare edilmektedir. El insaf, biraz vicdan. Bunu açıklarken insanın yüzü biraz kızarır, utanır ve gecikmeden dolayı özür diler. Doğan, yağ gibi suyun üstüne çıkmaktadır. Bir başka deyişle hem suçlu hem de güçlüdür. Bunun yanı sıra devletin kurumu olan TOKİ’nin yapması gereken açıklamayı, AKP’li ve Dernekler Platformunun sırtına yaslanan Volkan Doğan’ın yapmış olması ayrıca danışıklı dövüşün vücut bulmasıdır. Hangi kimlikle bu açıklamayı yapabilmektedir. AKP’li ve Dernekler Platformu rantçısı Volkan Doğan’ı bu popülist tavırları bırakmaya davet ediyorum. AKP’li iktidar kaynaklarının akıtıldığı Dernekler Platformu sevicisi olan Volkan Doğan da biraz vicdan ve samimiyet varsa Odunpazarı Belediyesine, Karapınar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder komik ve bir ispatın peşinde koşarak verdiği geciken bu sözde müjdenin yarattığı mağduriyet nedeniyle de mahallemizden özür diler.”
 

 
Editör: TE Bilişim