CHP Eskişehir İl Teşkilatı referandum öncesi yapılan çalışmaları değerlendirmek ve halka “Neden hayır demeliyiz”i anlatmak için Alpu ve Milhalıçcık sakinleri ile bir araya geldi.
CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emine Kırmızıgül, İl Eğitim Sekreteri Recep Taşel, İl Saymanı Ahmet Saraç, İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, partiye gönül vermiş Ahmet Oğuz, Halil Bilici ve Ahmet Özdemirer’in katıldığı gezide hem halkın tavsiyeleri dinlediler hem de ‘Hayır’ı anlattılar.
İlçe sakinleri ve esnafla tek tek konuşan CHP İl Başkanı Sinan Özkar  “Bir referandum sürecinden geçiyoruz. Bu hem şu an için hem de çocuklarımızın geleceği için oldukça mühim bir süreç. Bu sadece basit bir seçim değil bu bir ülkenin yönetim şeklinin değişmesi demek. Denetlenebilen adil bir yönetim için, yönetimde söz hakkımızın olması için, koca bir ülkenin tek bir adamın ağzından çıkacak sözlere mahkûm edilmemesi gerektiği için ‘Hayır’ demeliyiz.” dedi.
‘Hayır’ denilmez ise neler olacağını anlatan Başkan Özkar ve teşkilat üyeleri vatandaşlara “bu konuda sağduyulu davranma ve ülkenin geleceği için uzun vadeli düşünme” çağrısında bulundular. 
 
Editör: TE Bilişim