AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması çalışmalarında Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Eskişehir  İl Temsilciliği ve Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanlarıyla bir araya geldi.
Milletvekili Harun Karacan “16 Nisan tarihinde Allah’ın izniyle ülkemiz yeni bir sistem ile yeni bir başlangıca imza atacak. 15 Temmuz tarihinde dirilişi yaşayan milletimiz 16 Nisan tarihinde yükselişe geçecek.
Eskiden hükümetlerin ömrü ortalama 16-17 ay civarındaydı. Kimse yatırım yapmak istemiyor çünkü korkuyordu. Artık milletimiz 5 yıl boyunca bu ülkeyi kimin yöneteceğini belirleyecek ve koalisyon diye bir şey olmayacak” dedi.
Önceki dönemlerde cumhurbaşkanı ve başbakan arasında yaşanan sorunlar ülkede kriz ortamı doğuruyordu, anımsatan Karacan, “ yeni sistemde bunlar artık yaşanmayacak. Kararlar hızlı alınarak daha büyük ve etkili icraatlar yapılacak. Ekonomik büyüme hızlanacak, bürokrasi azalacak, yatırımlar ve yeni iş imkânları doğacak. Artık söz de karar da aziz milletimizde olacak” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim