Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç , Tepebaşı Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis üyeleri ve CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük; CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, yönetime başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar, ziyaret için Başkan Ataç ve meclis üyelerine teşekkür etti. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirten Başkan Özkar, "Yönetim kurulu olarak aldığımız bir takım kararlar var. Müşterek çalışmalar yapmak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha başarılı olması adına çok önemlidir. Bu konuda başta başkanımız olmak üzere belediye başkanlarımızdan destek bekliyoruz" dedi.
"YERELDEKİ SEÇİM, GENEL SEÇİMLERDEN DAHA ZOR BİR DÖNEMDİ"
Kongrenin ardından oluşan yeni yönetimlere görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ataç, belediye olarak görevlerinin başında olduklarını vurguladı. En iyi hizmetin en iyi siyaset olduğuna dikkat çeken Başkan Ataç, "Bugün İl Başkanımızı ve Odunpazarı İlçe Başkanımızı, Kadın Kolları Başkanımızı, Gençlik Kolları Başkanımızı ziyarete geldik. Yereldeki seçim, genel seçimlerden daha zor bir dönemdi. Delegelerimiz gereken kararları verdiler. Bundan sonra partimiz bir bütün olarak hareket etme gereğindedir. İsteğinde de olması gerekir. Parti içinde taraf olmanın gereği yok diye düşünüyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak görevimizin başındayız biliyorsunuz. 1999’dan bu günlere kadar geldik. Tepebaşı örneği farklı bir örnek. Çalışmalarımız küçümsenecek konular değil. Bundan sonraki belediyecilik hizmetlerimizde başarılı olursak, partimize en iyi hizmeti etmiş oluruz. Ben her zaman söylerim, ’En iyi hizmet en iyi siyasettir" şeklide konuştu.
Editör: TE Bilişim