MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, Ramazan Bayramı nedeniyle bir açıklama yaparak bayramların dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıldığı, küçüklerin hatırlanıp büyüklerin sayıldığı bir gün olduğunu söyledi.

Bıyık’ın bayram ile ilgili açıklaması şöyle:

“Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak vahim hadiselere rağmen mutluluk vericidir.

Hayırlarla ve güzelliklerle müjdelenen Ramazan ayında terör örgütleri, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve esenliğini bozmak için Silahlı kuvvetlerimize ve Öğretmen kardeşlerimize saldırılar düzenlenmeye devam etmiş, Şehit haberleriyle yüreklerimizi yakmıştır. Vatanımızın bütünlüğü için şehit olan bütün kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bayramlar; Dargınlıkların unutulması, küsler barışması, küçüklerin hatırlandığı, büyüklerin sayıldığı bir gündür. Bu vesileyle; Türk-İslam coğrafyasının Mübarek Ramazan Bayramını içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim