Ak Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Emine Nur Günay,  Ramazan Bayramı’nda toplumsal bütünleşmeyi yaşayacağımızı söyledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan milletvekili Günay şunları söyledi:

“Merhamet, bereket, paylaşım ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakıp, hep birlikte Ramazan Bayramı’na eriştik. Ramazan ayı boyunca yaşanan dini ve sosyal bütünleşmenin arkasından Bayramda da sevgi, huzur ve barışın hakim olduğu toplumsal bütünleşmeyi yaşayacağız. Bulunduğumuz coğrafyada çekişme ve iç savaşların yaşandığı bu dönemde, birlik ve beraberliğin önemini toplum olarak bir kez daha idrak ediyoruz. Birlik ve beraberlik ruhunu bayram coşkusu ile taçlandırırken, farklı coğrafyalarda tüm Müslüman kardeşlerimizle birlikte bayramın neşesini ve bereketini aynı anda yaşayacağız. Ancak yine de buruk bir  bayram olacak. Gerek Ortadoğu coğrafyasında gerekse farklı bölgelerde tüm mazlumların acısını ve umudunu da paylaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Eskişehirli hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, Bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Ramazan Ayı boyunca, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve huzuru için hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımızın ötesinde canları pahasına terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun diyor, tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Allah, bizlere birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin.”

 

                                                                                                                               

Editör: TE Bilişim