Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı Kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısını Ak Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirdi.

İlçe yönetimi, Kadın, Gençlik ve mahalle başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri ve birçok partilinin katıldığı programa yoğun bir ilgi vardı.

Teşkilat çalışmaları ve birim faaliyetlerinin konuşulduğu programda 2019 hedefleri doğrultusunda planlanan proje ve çalışmalar istişare edildi.

Büyük Birlik Partisi Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminin Ak Partiye geçiş ve rozet töreninin yapıldığı programda konuşan Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, Ak Parti teşkilatlarının giderek güç kazandığını ve 2019 hedefleri için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getirdi.

Doğan: "Ak Parti olarak siyasetin nabzını her an canlı tutabilen ve halkın sesine kulak veren bir partiyiz. 2019 hedeflerimiz için yönetimlerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle teşkilatlarımız ve meclis üyelerimiz ile hep birlikte çalışıyoruz" dedi.

Chp'nin Eskişehir Danışma Meclisi'nin az bir katılımla gerçekleştiğine değinen Doğan: "Ak Parti teşkilatı olarak her toplantımıza yoğun bir katılım mevcut. Biz  dava bilinciyle hareket eden ve bu ruhu her an canlı tutabilen bir partiyiz. Sizlerden aldığımız bu güç ve kararlılıkla birlikte daha çok yol yürüyecek ve bu şehirde yeniden tarih yazacağız" şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim