Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Yönetimi, asker oğlu kaçırılan gözü yaşlı babaya kutsal emanet Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı verdi. Aileye moral verdi, dertlerini dinledi, teselli etti. Ailenin duasını aldı. 

Kaçırılan Uzman Çavuş un Babası Ali Şan Kahveci ise emanetleri öperek onurla kabul etti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanlığı Yöneticileri, 21 Eylül’de PKK tarafından kaçırılan Mevlüt Kahveci’nin baba evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek üzüntülerine ortak oldular, dertlerini dinlediler. 

BBP; ZİYARET, BABAYA, AİLEYE MANEVİ VE MORAL AÇISINDAN BÜYÜK DESTEK OLDU

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcıları Osman Yılmaz ve İbrahim Destici ile İl Üyesi Ramazan Taşçı, Hakkari Çukurca’da görevliyken pkk tarafından kaçırılan Jandarma Komando Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin baba ocağını ziyaret etti. Baba Ali Şan Kahveci’ye geçmiş olsun dileklerini ileten BBP heyeti süreç ve gelişmeler hakkında bilgi aldı. Yaşanan durumun zor bir hal olduğunu ifade eden İl Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, aileye metanetli, sabırlı olmaları gerektiğini, Türk Askeri’nin Mevlüt’ü kurtaracağına inandıklarını söyledi. İbrahim Hüsrev Destici ise, aileye sabırlar dileyerek, T.C. Devletinini ve TSK nın güçlüdür,  dua ediyor, ümit ediyor ve inanıyoruzki, en kısa sürede askerimiz kurtarılacaktır dedi, ziyarette Genel Başkan Mustafa Destici’nin geçmiş olsun dilekleride iletirken, asker babası ve ailesi olan acılı babaya ve aileye moral, destek olmak için buradayız dedi.

BABA; OĞLUMUN BİR AN ÖNCE KURTARILMASINI BEKLİYORUM

Oğlu 1 aydır hain terör örgütünün elinde bulunan baba Ali Şan Kahveci ise ziyaretten dolayı çok memnun kaldıpını belirtti ve duygu dolu anlar yaşadı. 1 aylık süreçte Askeri yetkililer,  Büyük Birlik Partisi BBP) (ve Millet vekili Cemal Okan Yüksel in kendisini ziyaret ettiğini belirterek, Devlet yetkililerinin ve Tüm siyasilerin kendilerine desteğini beklediğini de belirten baba Kahveci, “Devlet büyüklerimizden oğlumu pkk’nın elinden kurtarmasını bekliyorum. Annesi de bende çok perişan olduk. Üzüntümüz büyük. Bize hayatta olduğu söyleniyor, kandile kaçırıldığı sanılıyor. Oğlumuzu sağ salim görmek istiyoruz. Oğlum 2 buçuk yıldır askerdi. Kredi borcu vardı onu ödüyordu. Sonrasında annesiyle kendisine ev alıp evlilik planları yapıyordu.” dedi.

Ziyaret sonunda Büyük Birlik Partisi İl Yönetimi, gözü yaşlı babaya kutsal emanet Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı verdi. Baba Ali Şan Kahveci ise emanetleri öperek onurla kabul etti.

Editör: TE Bilişim