Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Başkanı Ahmet Ulupınar ve yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başkanı Oğuz Sever ve yönetim kuruluna 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 

MHP olarak kongrelerini yaptıklarını ve geçtiğimiz hafta mazbatalarını aldıklarını, 21 Mart'ta bir kurultayı gerçekleştireceklerini belirten il başkanı Oğuz Sever, "Kurultay öncesinde Eskişehir’de hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Diğer yandan 7 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimler için de mahallelerimizde, ilçelerimizde seçim çalışmalarına başladık. Görevimize ve bu çalışmalarımıza henüz yeni başlamışken Büyük Birlik Partisi ile bir araya geldik.  Bu ziyaret bizi onurlandırdı. Çok nazik, kibar bir ziyaret gerçekleştirdiler. Büyük Birlik Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi tabanları düşünce olarak birbirine yakın olduğumuz gönüldaşlarımızın buraya gelmesi, bizi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etmekle birlikte onurlandırdı. Kendilerine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

BBP İl Başkanı Ahmet Ulupınar, BBP Eskişehir İl Teşkilattı olarak yeni yönetime gelen MHP Eskişehir İl Teşkilatı’nın yeni görevlerine hayırlı olsun dileklerini söyledi. Burada olmaktan gurur duyduklarını belirten Ulupınar, " Bizler de BBP Eskişehir İl Teşkilatı olarak önümüzde yaklaşan 7 Haziran seçimleri için hazırlıklarımızı tamamladık, çalışmalarımız süratle devam ediyor” diye konuştu. 

 Bir gazetecinin "Birleşme olacak mı ?" sorusuna BBP İl Başkanı Ulupınar şöyle yanıt verdi: 

“Genel merkezler nezdinde bir görüşme söz konusu değil. Tabii tabandan böyle bir talep olabilir. Şu anki durumda genel merkez nezdinde bir görüşme olmadığını belirtebilirim. İlerleyen günler neler gösterir onu bilemem.” 

Editör: TE Bilişim