Akın Günyüzü, Halil Evgi ve Levent Tüzün, Büyük Birlik Partisi’nden Milletvekilli Aday Adayı olduklarını açıkladı.

Açıklama öncesinde Büyük Birlik Partisi İl Binası’nda Halil Evgi ve Levent Tüzün’ün partiye yeni üye olması münasebeti ile parti rozetlerini Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Sekreteri Osman Yılmaz taktı
ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ
Büyük Birlik Partisi’nin aday adaylık sürecinin 31 Mart’ta son bulacağını belirten Osman Yılmaz, “Bu arada partimize teveccüh artmış olmakla birlikte daha önce başka partilerde bulunan arkadaşlardan serbes mimar olarak çalışan Levent Tüzün ve yine Eskişehirimizde serbest makine mühendisi olarak hizmet veren Halil Evgi beyefendiler partimize üye kayıtlarını yaptırarak aday adayı müracaatlarını vermişlerdir. Yine partimizde 8 Şubat tarihine kadar Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Akın Günyüzü başkanımız da partimizden aday adayı olmak için görevinden istifa edip başvurusunu yapmıştır. Aday adayı arkadaşlarımıza partimize gösterdikleri teveccühten ve ilgiden dolayı şükranlarımızı sunarız” dedi.

TÜM HALKIMIZI BEKLERİZ
Diğer taraftan açılışı yapılacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin açılışına Eskişehirlileri davet eden Yılmaz,” 30 Mart günü saat 11.00’da Genel Başkanımız Mustafa Destici ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in de katılımları ile şehir liderimizin isminin verildiği Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin açılışına tüm hemşerilerimizi beklerken bu kararı alan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşlara şahsım ve partim adına teşekkürlerimi borç bilirim” dedi.

Daha sonrasında aday adaylığını açıklayanlar arasından ilk konuşmayı yapan Akın Günyüzü ülke sorunlarının hasıraltına süpürülerek halkın suni gündemlerle oyalandığını vurgulayarak, “Bir işçi şehri olan kentimizde ben de 20 senelik sendikalı bir işçi aynı zamanda da Büyük Birlik Partisi’nde iki sene İlçe Başkanlığı görevi yaparak gerek işçi sorunlarını gerek siyasetin işçiye bakış açısını iyi bilen birisiyim” dedi.

TEK İŞÇİ ADAY ADAYI
Eskişehir’de tek işçi milletvekilli aday adayı olduğunu belirten Günyüzü, “İşçilik ve siyaset tecrübemi harmanlayıp 22 yıldır Türkiye’nin itibarı, siyasetin yüz akı olan, genel başkanının Eskişehirli olduğu, ve çözüm sürecinde hiç zik zak yapmayan Türk İslam ülküsüne sevdalı Büyük Birlik Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim. Tüm Eskişehirli hemşerilerime saygılarımı sunarak desteklerini bekliyorum” dedi.

ÜLKEMİZİ BÖLDÜRMEYELİM
Diğer aday adayı Halil Evgi, evli ve iki çocuk babası olduğunu belirterek, “Ülkemizi böldürmemek daha rahat yaşan standartlarına ulaştırmak, Eskişehirimize katkı sağlamak, rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun açtığı yolda yılmadan hizmet etmek için Büyük Birlik Partisi’nden aday adayı oldum. Büyük Birlik Partisi’nde el ele gönül gönüle verip ülkemizi yüceltelim, ülkemizi böldürmeyelim.” dedi.

DESTEK İSTİYORUZ
Bir diğeraday adayı Levent Tüzün ise Eskişehir’e mimar olarak hizmet ettiğini belirterek, “Günümüz Türkiyesi’nin durumu ortadadır. Kadına şiddet ayyuka çıkmış, dokunulmazlık zırhı altından türlü yolsuzluklar yapılmakta, yargı fesh edilmiş, Sevr Antlaşması’nda çizilen vatan toprakları masaya yatırılarak tartışılmaktadır. Rahmetli başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizdiği yolda, değerli başkanımız Mustafa Destici’nin liderliğinde Büyük Birlik Partisi’nden aday adaylığımı açıklıyorum. Hem Türkiye’mizin hem de Eskişehirimizin sorunlarının çözümü için sizden Eskişehir’in evladı başkanımıza destek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim