Büyük Birlik Partisi (BBP)  yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi’ni ziyarette bulundu.

Kendilerine yakın hissettikleri Saadet Partisi’ne nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini dile getiren BBP İl Başkanı Ahmet Ulupınar,  “Burada bulunmaktan şeref ve onur duyduk. Bu hafta aynı zamanda rahmetli Erbakan Hocamızın islam birliği haftası, rahmetli Erbakan hocamızı da bu vesile ile bir kez daha anıyoruz. Saadet Partili yöneticilerimizi de bizi çok sıcak karşıladıkları için çok teşekkür ediyoruz. 7 Haziran seçimlerinde de tüm Saadet Partili arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” diyo konuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, BBP’nin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunarak, “Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Türkiye’nin önemli partilerinden, Türkiye’nin siyaset arenasında önemli hizmet yapmış partilerden. 7 haziran seçimleri öncesi böyle bir ziyaret bir anlam ifade ediyor. Öncelikle 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz, coğrafyamız ve islam cemiyeti için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İTTİFAK SÖZ KONUSU DEĞİL

Ziyaret sırasında yaklaşan seçimler hakkında MHP, BBP ve Saadet Partisi arasında ittifak olup olmayacağı sorusunu yanıtlayan BBP İl Başkanı Ulupınar, “Şu an halkın arasında konuşulan ya da tabandan yükselen bir ses var. Yalnız biz BBP olarak genel merkezimizle, bugüne kadar resmi anlamda herhangi bir partiyle görüşme sağlandı ne de bizim kendi parti kurulumuzda toplanıp böyle bir karar alınması şu an için söz konusu değil” şeklinde konuştu.  

 Bingöl ise, “Belki resmi konuşmalar yok ama şu an Türkiye siyasetinde tablo Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin mutlaka parlamento olması gerekli kılıyor, dolayısıyla bu gerekliliğinde mutlaka göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim