Büyük Birlik Partisi (BBP ) Eskişehir İl ve İlçe Teşkilatı Babalar günü münasebetiyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek şehit yakınlarının her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, beraberinde il sekreteri Osman Yılmaz, Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal,İl ve İlçe teşkilatı Şehit Üçvş Turgay Topsakaloğlu'nun anne babasını evlerinde ziyaret ettiler.

Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin  haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Uzunoğlu, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Uzunoğlu, 'Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz.' dedi. Şehit babalarının tümü adına Baba Yakup Topsakaloğlu'nun ellerinden öperek Babalar gününü kutladı.  BBP İl ve ilçe teşkilatı daha sonra Şehit Polis Memuru Ali Sevim'in baba evine gittiler.

BBP Eskişehir Yönetimi daha sonra Yunusemre Devlet hastahanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek onları da yalnız bırakmadı.Babalar gününde yatmakta olan hastalarla teker teker sohbet ederek acil şifalar dilediler.

Editör: TE Bilişim