Büyük Birlik Partisi Eskişehir İl Yönetimi, İl başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu ile birlikte, Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.
BBP İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ,  partinin il müfettişi ve eski il başkanı Erdoğan Saran için de taziye dileklerini iletti.
Saadet Partisi il binasında gerçekleşen ziyarette, BBP heyetini, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, Odunpazarı İlçe Başkanı Muhammet Güney ve parti yönetici ve üyeleri ağırladı.  BBP ve SP il başkanları, ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulunurlarken her iki partinin de çizgisinden taviz vermeyen ve proje partisi olmayan bir yapıda olduklarına vurgu yapıldı.
Sohbetin ardından, BBP Eskişehir il başkanı Ecz.Hamdi Salim Uzunoğlu başkanlığında ziyaret heyetince, kanser tedavisi görürken hastanede hayatını kaybeden saadet partili Erdoğan Saran ve, Doğu ve güneydoğuda bölücü hain PKK terör örgütüyle, sınır dışında DAEŞ terör örgütüyle kahramanca mücadele ederken şehit düşen asker, polis, korucu, sivil şehitlerimiz ve tüm şehitler için dua edilerek ruhlarına bağışlandı. Terörle bütün alanlarda daha etkin mücadele edilmesi gerektiği ifade edildi.
 
Editör: TE Bilişim