CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ve CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel şehit polis Muhammet Acar'ın evine taziye ziyaretinde bulundular. Taziye çadırında şehidin babası, amcası ve dayılarıyla görüştükten sonra eve geçen Usluer, “Gencecik çocuklarımızı teröre kurban etmeyelim artık yeter!” dedi.

SİZİN YÜREĞİNİZDEKİ ATEŞİ KİM BİLECEK?
25 yaşında Van’da şehit olan Muhammet Acar’ın evinde okunan 7’inci gün duasına katılan Usluer, gözü yaşlı anneye teselli vermek için yanında oturdu. Usluer,” Böyle bir acının ne tarifi olur ne de bununla ilgili söylenecek bir söz. Siz ne zorluk​larla yetiştirdiniz evladınızı, ne koşullarda okuttunuz kim bilir. Biz artık hiçbir eve ateş düşsün istemiyoruz. Benim bir anne olarak yüreğim dayanmıyor sizin yüreğinizdeki ateşi kim bilecek?” şeklinde konuştu.
R EVLAT KOLAY MI YETİŞİYOR!
Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Usluer, “ Bu dertleri başımıza salanlar sanmasınlar ki oturdukları yerde rahat olacaklar. Biz bu acıları yıllardır çekiyoruz. Artık yeter! Daha kaç gencimizi toprağa vereceğiz! İnsanların dayanacak gücü kalmadı. Bir evlat kolay mı yetişiyor sanıyorlar. Çocuklarımızın ne suçu günahı var? Kimse oturduğu koltuktan feragat etmezken sizler evlatlarınızı toprağa verdiniz. Buna yürek dayanmaz” dedi.
ACINIZI PAYLAŞMAYA GELDİM
Yaslı ailenin ihtiyaçlarını soran Usluer, her zaman onların yanlarında olduklarını söyleyerek elinden gelen ne varsa yapacağını söyledi. Usluer, “Sizin acınızı paylaşmaya geldim. Derdimiz siyaset yapmak değil. Ben de anneyim ve artık televizyonda şehit haberleri duymaktan korkuyorum. İnşallah ülkemiz huzura kavuşacak. Evladınızın yeri cennet. Güzel yavrumuz huzur içinde uyusun, toprağı bol olsun.” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim