Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Sekreteri Sercan Gözegir, emperyalistlere karşı verilen bağımsızlık ve var olma savaşının yıldönümünü coşku ve minnetle kutlandığını vurgulayarak “Bu zafer, Türk Milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakarlık ve kahramanlığın göstergesidir” dedi.

Ülkemizde tarihi bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gözegir, “Bugünlerin moda sloganı ‘Yeni Türkiye’. Bir şeye yeni demekle hiçbir şey yeni olmaz. ‘Yeni Türkiye’ye bakıyoruz, uyuşturucu alışkanlığı ilkokullara kadar inmiş. Caddeleri, sokakları yaşanmaz hale gelmiş bir Türkiye. Her gün kadın cinayetlerinin işlendiği bir Türkiye. ABD ile sağlam müttefik olan bir Türkiye. 30 Ağustos zaferindeki mana ve şuuru anlamaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

Geçmişten ders almak isteyenlerin her şeyden önce 30 Ağustos’a ve onun ruhuna bakması gerektiğini vurgulayan SP Gençlik Kolları İl Sekreteri Sercan Gözegir şunları söyledi:

 “Eğer 30 Ağustos zaferinden alınacak bir ders varsa o da, güce boyun eğmemektir. Emperyalizme teslim olmamaktır. Düşmanından medet ummamaktır. 30 ağustos Zaferi’nin 92. Yılında, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

 

Editör: TE Bilişim