Ak Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü, MHP Eskişehir İl başkanlığını ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Kadir Bıyık ve il yöneticileri AK Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü'yü kapıda karşıladı. Toplantı salonunda birlikte giren Ünlü'ye  partililer 'hoşgeldin" dediler.  MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, ziyaretten memnun olduklarını belirterek teşekkür etti. 
Hayırlı olsun ve nezaket ziyareti için geldiğini belirten AK Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü, “ Aslında daha önce böyle ziyareti yapmak istiyorduk, ancak FETÖ kalkışması ve birlikte olduğumuz demokrasi nöbetlerinin araya girmesi nedeniyle bugüne kaldı. Demokrasi nöbetinde birlikte olduk, Milli iradeye birlikte sahip çıkmak çok önemli. Bu birlikteliği ziyaretle pekiştirmek istedim.
Milletimizin, ülkemizin geleceği için ortak noktalarımız var. Ayrıştırıcı değil, farklı düşüncelerde olsa ortak noktalarımız var. Ziyaretimiz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Seçim süreci 9 Ekim’de başlıyor
Bir gazeteci MHP İl Başkanı Kadır Bıyık’a MHP’de il ve ilçe kongrelerinin ne zaman yapılacağı konusunda soru yöneltti.
MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, parti genel merkezin belirlediği süreçte kongreler yapılacağını belirterek, “ 9 Ekim’de ilçe kongreleri başlayacak, daha sonra da belirlenen tarihlerde il kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim