CHP Odunpazarı İlçe Örgütü Genişletilmiş Danışma Kurul toplantısında CHP İlçe Başkanı Akın Sallarel, bazı partililere yönelik ağır ithamlarda bulundu.
Sallarel, Orhangazi, Emek ve Büyükdere mahallelerinde bazı partililerin referandum çalışmaları sırasında kongre ve delege çalışmaları yaptıklarını öne sürü.
Referandum çalışmalarını anlatan CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Eskişehir'de en çok hayır oyun Odunpazarı bölgesinde çıktığını söyledi.
Referandum çalışmalarında hayır oylarını arttırmak için kapı kapı dolaştıklarını belirten Sallarel, "Biz bununla uğraşırken partimiz içinde bir kesiminde referandum çalışmaları adı altında Orhangazi, Emek ve Büyükdere mahallelerinde kongre ve delege çalışmaları yaptığını gördük. Bir mahallemizde bilgim olmadan, haber verilmeden toplantı yapılması ve orada Odunpazarı Belediye Başkanımızın eleştirilmesine müsaade edilmesi bir cevap dahi verilmemesi bu toplantının referandum çalışması olmadığını ve kongre çalışması olduğunu ortaya koymaktadır" dedi. 
Kişisel menfaat ve hırslarıyla hareket edenlerin partiye en çok zarar verenler olduğunu ifade eden Sallarel şunları söyledi: 
"CHP kurumsal bir partidir ve herkesin üzerindedir. Bizim amacımız partimizin yüceltilmesi ve iktidara gelmesidir. Bu partinin gerçek sahiplerinin sabahın beşinde okula giderek akşam yediye kadar sandıklara sahip çıkan siz çok değerli sandık sorumluları olduğunu düşünüyor ve ileride mahallerde yapacağımız delege seçimlerinde kendi mahallerinizde delege olmanızı istiyorum ve bu süreçte yaşananları siz değerli partililerimizin vicdanına ve takdirine bırakıyorum."
Editör: TE Bilişim