Saadet Partisi İl Divan toplantısı  Saffron Oteli’nde gerçekleştirildi. Burada konuşan SP GİK üyesi Eskişehir sorumlusu Bahattin Elçi, Siyonistlerin, küresel emperyalizmin Müslümanların üzerinde oyunlar oynadığını belirterek ülke yöneticilerine ayrımcılıktan vazgeçmelerini istedi.

Siyonizmin oyununda 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirilmesi, yöneticilerin değiştirilmesi senaryosunun uygulandığını vurgulayan SP GİK üyesi Elçi, “Fas’tan, Yemen’e kadar uygulamaya çalışıyorlar. Bakın; Irak, Afganistan, Suriye’de olanlara…Neler olduğunu Milli Görüşçüler olarak bunu çok iyi biliyoruz. Bu oyunu ancak Milli Görüşçüler bozabilir” dedi.

Ülkemizde de “içimizden devşirilen şahıslar, yöneticilerle” oyun oynamaya kalkıştıklarını belirten Elçi, bu oyunu milletin bozduğunu ifade ederek 15 Temmuz gecesinde şehit olanları selamladı.

Türkiye’de iç çatışma, kavga çıkarmak istediklerini belirten SP GİK üyesi Bahattin Elçi şunları söyledi:

“Bunları yapabilmek için ayrımcılığa önem verildi. Hala at izi it izi karıştırılıyor.  Binlerce insan mağdur ediliyor, adalet zedeleniyor. Bunların kimi çıkarı var, bizim çıkarımız yok. O zaman bu ayrımcılıktan vazgeçin. Bırakın şunları bunları. Milli Görüşçüleri bile Fetö demek kime yarıyor. Bu teşebbüs kime yarıyor. Bu işleri Gülen'in yürütmek haddi ve gücü değil. Onun adına operasyonlara kalkışmalar iç savaşı ateşi tutuşturulmak isteniyor. Daha bitmedi. İncirlik oradayken, hala Amerikan oradayken. Milli Görüşçüleri Fetöcü diye sindirmeye çalışıyorlar. Biz halkı müslüman olarak ne çekiyorsak kuklacılardan çekiyoruz. Kuklacılar çekip gittiği zaman başımız biraraya gelecek ümmet olacağız.  Müslüman ülkelerinden kaç tane devlet çıkardılar. Siyonistler, onların işbirlikçileridir. Müslüman’ın Müslüman’dan başka dost olmayacağını ne zaman anlayacağız o zaman değişecek. Bu gemi batırılmak isteniyor. Bu geminin batırılmasını istemeyenler Milli Görüşçülere destek vermeliler. “

Editör: TE Bilişim