CHP’li Çakırözer Orhangazi esnafından  ‘Hayır’ için destek istedi

 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Orhangazi mahalle esnafını ziyaret ederek, hem sıkıntı ve talepleri dinledi hem de ‘Hayır’ için destek istedi.  Çakırözer, “Önümüze getirilen bu pakette çalışan, ekmeğinin peşinde koşan esnafımızın derdine de çare yok” dedi.
 
 
 
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Orhangazi Mahalle esnaflarını ziyaret ederek, hem sıkıntı ve talepleri dinledi hem de ‘Hayır’ için destek istedi.  16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Anayasa referandumu öncesinde Orhangazi mahalle esnafıyla görüş alışverişinde bulunan Çakırözer, “Önümüze getirilen bu pakette çalışan, ekmeğinin peşinde koşan esnafımızın dertlerine, ekonomideki çöküşe çare yok. Bu anayasa değişikliği paketinde sadece tek bir kişi var. Kanunu da o yapacak, devleti de o yönetecek, yargıyı da o belirleyecek. Biz ülkemizin geleceği için buna karşı çıkıyor ve ‘Hayır’ diyoruz. Esnafımızın da desteğini istiyoruz” dedi.
ÖNCELİĞİMİZ YURTTAŞIN SORUNU OLMALI
Anayasa referandumu öncesinde sivil toplum örgütleri, dernekler ve oda temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunan Çakırözer dün de Orhangazi esnafını ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.  Ziyaretleri sırasında konuşan Çakırözer, “Bugün Orhangazi mahallemizdeki esnaf kardeşlerimizle konuşurken bir kez daha gördük ki mahalle esnafımızı, yurttaşlarımızın alım gücünü etkileyen en büyük mesele ekonomideki durgunluk. Yurttaşlarımız işsizlikten, alım gücünün kalmadığından bahsediyor. Bizlerin önceliği yurttaşımızın sorunları ve bu sorunların çözümü olmalıdır” dedi.
ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ
Konuşmalarında pakete ilişkin kaygılarını da aktaran Çakırözer, “Önümüze getirilen bu paket teröre, işsizliğe, ekonomik krize çözüm üretmiyor. Tam tersine tüm yetkileri hesapsız, sorgusuz, denetimsiz tek elde toplayarak sorunları daha da derinleştiriyor. Bizler 16 Nisan’da Milletvekili ya da Belediye Başkanı seçmeyeceğiz. Ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın nasıl bir Türkiye’de yaşayacağını oylayacağız. Meselemiz parti meselesi değil, mesele vatan meselesi ” diye konuştu. Ülkenin geleceğinin tek bir kişinin iki dudağı arasına bırakılamayacağını da söyleyen Çakırözer,  “Bizlerin önceliği iktidarıyla muhalefetiyle esnafın, yurttaşın sorununu çözmek olmalı. Onun için pazarcı esnafımıza her zamankinden daha fazla ‘Hayır’lı işler diliyor, aydınlık yarınlarımız için tüm yurttaşlarımızın desteğini istiyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim