Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve yeni başlayan MHP İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Oğuz Sever başkanlığında Büyükşehir Belediyesi’ne gelen MHP Eskişehir İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta bel fıtığı ameliyatı geçiren Yılmaz Büyükerşen’e geçmiş olsun dileklerini de iletti.

İlçe ve il kongreleri ile birlikte 7 Haziran’da yapılacak seçimler hakkında Yılmaz Büyükerşen’e bilgi veren MHP İl başkanı Oğuz Sever, “İlçe ve il kongrelerimizi tamamladık. Kongrelerimiz bitmişken sizleri de ziyaret etme fırsatı bulduk. Sonuç itibariyle hepimiz Eskişehir’e hizmet etme amacı güdüyoruz. Ortak kaygımız Eskişehir sevgisi, ülke sevgisi… 21 Mart’ta büyük kurultayımız var. Büyük kurultay ile birlikte heyecanımızı arttırıp seçim çalışmalarımızı daha da hızlandırmak istiyoruz. Sonrasında da 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’yi göndermeyi düşünüyoruz.” Dedi.

MHP İl Teşkilatı’nın bulunduğu bina hakkında bilgi alan Yılmaz Büyükerşen, binanın eski bir yapı ve merkezi konumu açısından güzel bir yer olduğunu belirterek binanın yıkılıp cam giydirmeli bir bina yapılması önerisinde de bulundu. 

Editör: TE Bilişim