CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı’nda geçtiğimiz günlerde Mihalıççıklılar Yaptırma Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği binası yanındaki iş yerinde başlayan yangında hasar gören yerleri ve esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğini iletti.  Mağduriyet yaşayan esnafın taleplerini de dinleyen Çakırözer, sorunları ilgili yetkililere ileteceği sözünü verdi.

İş yerlerinin sahibi olan esnafı ve Mihalıççıklılar Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, geçmiş olsun dileklerini iletti. Paşa Mahallesi Muhtarı Behiç Ölmezler ile beraber esnafı ve Dernek Başkanı Nurettin Kaba’yı da ziyaret eden Çakırözer, “Can kaybının yaşanmamış olması tesellimiz oldu. Ancak, Mihalıççıklılar Derneği’nde bulunan Eskişehir eski belediye başkanlarımızdan Selami Vardar’ın adını taşıyan ve yaklaşık 2 bin 500 kitabın bulunduğu kütüphanenin kül olması üzüntümüzü artırdı” diye konuştu.
Esnaf ile yaşanan mağduriyetler hakkında da konuşan Çakırözer, yaşanan sorunların bir an önce giderilmesi için ilgili kamu kurumlarına taleplerini iletme ve takipçisi olma sözünü verdi.
Editör: TE Bilişim