Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Utku Çakırözer, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ile birlikte, Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'ne ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında; Çiftelerliler Dernek Başkanı Çoşkun Hadak, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri hazır bulundu.
Çakırözer ziyarette yaptığı konuşmada; parti kimliği ile gelmediğini, sadece referandumda kullanılacak 'evet' ve 'hayır' oylarının ne anlamına geldiğini teker teker açıkladı. Çakırözer konuşmasında şunları söyledi: ''Hepinizi TBMM'ye davet ediyorum, hepiniz davetlimsiniz. Hepimizin önemsediği bir mesele var. O da Anayasa değişikliği. Anayasa değişikliğindeki maddeler neyi getiriyor ve bunları sizlere açıklıyorum. 'Hayır' dememiz için CHP'li olmamıza gerek yok. bu parti meselesi değildir. Tercihimiz,  'Hayır'  olmalı. 'Hayır' demezseniz ne olacak ve bunları kısaca açıklıyorum: Seçtiğiniz milletvekillerinin hiçbir hükmü kalmayacak. Sözünü kimse dinlemeyecek. Rejim değişecek. Sadece adı Cumhuriyet olacak. Gerçekte krallık gibi her şey bir kişinin elinde olacak. Demokrasi kalmayacak.  Başkan olan kişi aynı zamanda bir partinin genel başkanı olacak.”
Çiftelerliler Dernek Başkanı Çoşkun Hadak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Çiftelerliler Derneği'nin kapısının herkese açık olduğunu ifade etti.

 
Editör: TE Bilişim