CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, geçtiğimiz günlerde Genel Kurulu yapılan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi. MÜSİAD’a Anayasa paketine ‘Hayır’ vermeleri çağrısı yapan Çakırözer,“Tüm yetkilerin tek bir kişiye denetimsiz olarak bırakılması en fazla ekonominin işleyişini olumsuz etkileyecektir” dedi.
Konuşmasında MÜSİAD’ın hem şehre hem de ülke ekonomisine önemli katkıları olduğunu dile getiren Çakırözer, “Eskişehir’imizin ekonomisine, üretimine ve istihdamına katkı sağlayan iş insanlarımız bizler için çok değerli.MÜSİAD’ın Eskişehir ve Türkiye ekonomisine ilişkin görüş ve beklentilerini dinlemekten memnuniyet duydum ve faydalandım.  Çalışmalarını yakından takip ettiğim MÜSİAD’ ınsorunlarının hem Meclis’te hem de yerelde gerekli yerlere iletilmesi ve çözüme kavuşması için çalışacağım” dedi.
‘HAYIR’ ÇAĞRISI YAPTI
Ziyareti sırasında Anayasa değişikliği paketine neden ‘hayır’ dediklerini de anlatan Çakırözer, MÜSİAD’a‘hayır’  çağrısında bulundu, destek istedi. Çakırözer, “Tüm yetkilerin tek bir kişiye denetimsiz olarak bırakılması en fazla ekonominin işleyişini olumsuz etkileyecektir. Tek adam karar verdiğinden belirsizlik hâkim olacak. Kimse yatırım yapmaya cesaret edemeyecek. Ekonomi tek adamın keyfine göre vereceği kararlara kurban edilecek” diye konuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim