Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve CHP heyeti, Eskişehir’de bulunan Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
CHP Eskişehir milletvekili Utku  Çakırözer, Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği ile Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV)’na ziyarette bulundu. Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan yaptığı konuşmada,  ‘’Milletvekilimiz  Utku Çakırözer, Eskişehir’de yaptığımız her organizasyona katıldı, organizasyonlara katılması ve ziyareti, derneğimiz üyeleri tarafından memnunlukla karşılandı’’ dedi.  SEV Başkanı Naci Şakar’da milletvekili  Çakırözer’in , vakfın her türlü etkinliğine katıldığını belirterek teşekkür etti.
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer,  ‘’Sivrihisar ilçesine sık sık ziyaretlerde bulunduğunu belirterek “ Halkla kaynaşır, halkın sorunlarını dinlerim. Çözüm yolları için de gereken çabayı gösteririm. Önümüzdeki günlerde yapılacak referandumla ilgili gerekli açıklamalarda bulundum. Ayrıca oylanacak maddeler hakkında da gerekli bilgiler verdim’’ şeklinde konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim