CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer  Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab'da yaralanan Eskişehirli Uzman Çavuş Resul Yavuz'u tedavi gördüğü Gülhane Hastanesinde ziyaret etti. Çavuş’a geçmiş olsun dileklerini ileten Çakırözer, yürütülen harekatın başarıyla sonuçlanmasını ve en kısa sürede Mehmetçiklerin sağ salim ailelerine kavuşmalarını diledi.
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında Suriye'nin El Bab bölgesinde görev yaparken düzenlenen saldırıda yaralanan Eskişehirli Uzman Çavuş Resul Yavuz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çakırözer, Suriye’de görev yapan Mehmetçiklerin  en kısa sürede operasyonlarını başarıyla sonuçlandırarak sağ salim ailelerine ve ülkemize kavuşmaları dileğinde bulundu.
El Bab’da yaralanan gazi Resul Yavuz'u tedavi gördüğü Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ziyaret eden Çakırözer, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yavuz’a, “Yurttaşlarımızın canını hedef alan terör örgütlerine karşı Türkiye içinde ve sınırlarımız dışında büyük mücadele veren siz kahraman askerlerimize ve polislerimize minnettarız. Terör örgütlerine karşı gerçekleştirilen Suriye’deki operasyonun da en kısa süre içinde başarıya ulaşmasını ve Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine, vatanımıza dönmeleri en büyük arzumuz” dedi.
Fırat Kalkanı operasyonunda Ağustos ayından bugüne kadar 46 şehit verildiğini anımsatan Çakırözer, “Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dilerim. Eskişehirli Resul Yavuz gibi yaralı olan tüm gazilerimize de acil şifa dilerim” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim