AK Parti Eskişehir Milletvekili, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ülker Can, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanlığı olarak 10 Ocak tarihinde ilçelerde başlayan kongre süreçlerini 1 Şubat itibari ile tamamlayarak il kongre süreçlerini başlatacaklarını belirtti.

Ülker Can kongre süreciyle ilgili, “1 Mart’a kadar devam edecek süreçte 81 ilimizde de Kongrelerimizi tamamlamış olacağız. 1 Şubat itibari ile 916 ilçe kongremizi,1 Mart itibari ile de 81 il kongremizi yapmış olacağız. Bugüne kadar tamamladığımız 833 ilçe kongremizde kadın kolları ilçe teşkilatlarımız yenilenerek daha da güçlenmiştir” ifadelerini kullandı.

Teşkilatlarımız Donanımlı Hale Gelecek

 Hakkâri’den Edirne’ye, Eskişehir’den İstanbul’a kadar tüm illerde 4 milyondan fazla üyesiyle örnek olmaya devam ettiklerini dile getiren Can, “Tamamlanan kongrelerimizde yaşanan heyecan ve coşku kadın kolları teşkilatlarımızın etkin bir şekilde sahada olacağını da ortaya koyuyor.  Kapı kapı gezerek milletimizin içinde olan kadın kollarımız özverili çalışmalarını her alanda ortaya koymak adına da yeri geldiğinde kürsüde olacak. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza genel merkezimizde verdiğimiz eğitimlerle de teşkilatlarımızı daha donanımlı hale getirmenin gayretindeyiz” dedi.

Can, kadın kolları teşkilatlarının partinin milletle olan güçlü bağının önemli bir parçası olduklarını söyleyerek, “Eskişehir’imizde de mülakatlarını genel merkezimizde yaptığımız adaylarımızla 25 Ocak itibari ile 14 ilçe kongremizi tamamlayarak başkanlarımız yeni teşkilatlarıyla görevlerine başlamıştır. 15 Şubat 2015 Pazar günü Eskişehir İl Kadın Kolları Kongremizi de genel merkez olarak belirleyeceğimiz adayımızla birlik ve beraberlik içinde yapacağız” şeklinde konuştu.

Ülker Can, son olarak kongrelerde görev alan başkanlara başarılar dileyerek, kongrelere katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilişim