Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, Çanakkale ruhunu koruyup ve yaşattıkça Türk Milletini kimse bölüp yıkamayacağını söyledi.
Bu günlerde Türk Milleti’nin en çok Çanakkale ruhuna ihtiyaç olduğunu vurgulayan BBP İl Başkanı Uzunoğlu, “Çanakkale destanı bu topraklarda yaşama azim ve kararlılığımızı millet olarak topyekun gösterirken yaptığımız fedakarlıkların zirveye çıktığı bir ölüm kalım mücadelesi olmuştur. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin her türlü yokluk ve acılar içinde dahi milli birlik ve beraberliğiyle neler başarabileceğini gösteren kahramanlık örnekleriyle dolu büyük bir zaferin adıdır. Dün omuz omuza vererek vatanı, milleti, devleti ve hürriyeti için mücadele edip şehit düşenlerin bugün çocuklarını çeşitli fitnelerle bölüp parçalamaya uğraşanlara da en ibretli cevap yine Çanakkale destanında saklıdır” dedi.
Çanakkale ruhunu genç nesillere verilmesi gerektiğini ifade eden Uzunoğlu, “Aradan uzun yıllar geçse de düşmanlarımızın bizi bu coğrafyada müstemleke yapmak için hala büyük bir gayret içinde olduklarını öğreterek milli şuur kazandırmalıyız.
Allah (cc) bir daha bu Aziz Türk Milletine İstiklal Marşı yazdırmasın...  Çanakkale zaferinin yıl dönümünde bir kez daha Şahsım ve partim BBP adına, Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Ahirete intikal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Devletimizin bekası Milletimizin birliği daim olsun” diye konuştu.
                                                           
                                
 
 
Editör: TE Bilişim