CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel referandum çalışmaları kapsamında, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Gündoğdu Mahallesi’nde ev toplantısı gerçekleştirdi.
Rejim değişikliğinin oylanacağı 16 Nisan Anayasa referandumuna günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP’li Yüksel, Gündoğdu Mahallesi’nde ev toplantısı gerçekleştirdi. Yüksel, kadınların yoğunlukta olduğu toplantıda; yeni anayasa paketine neden hayır denilmesi gerektiğini anlattı.
BARIŞIN SİZE İHTİYACI VAR
Anayasa değişiklik paketinin bugünleri ilgilendirdiğinden daha çok geleceğe etki ettiğini belirten Yüksel; “Kadınlar evladının kötülüğünü ister mi? Öz evladınızın tüm haklarını, bugününü, yarınını, hayatını bir kişiye emanet eder miydiniz? Bu vatan da siz kadınların öz evladı. Barışın ve refahın, size; her zaman olduğundan daha çok ihtiyacı var. Kadınlar sokağa çıkarsa, istediğini almadan eve dönmez. Bugün, Türkiye'nin her yerinde; sokağa çıkıp bu rejim değişikliğine dur diyen kadınlar var. Cumhuriyet için çabalayan, demokrasinin yarınları için çalışan kadınlar. Kadınlar yarınları için, vatanın geleceği için sokağa çıktı. Ve 16 Nisan’da istediklerini alıp eve dönecekler” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim