CHP Eskişehir il ve ilçetemsilcileri  referanduma sayılı günler kala hız kesmiyor.  İlçelerdeki çalışmalar aralıksız devam ederken merkezde de çalışmalar hız kazanmış durumda.
CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ve CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek ve Gençlik Kolları Yönetimi, Adalar’daki kafeleri ziyaret ettiler. Burada gençlerle bir araya gelen heyet  neden ‘Hayır’ demeleri gerektiği hakkında konuştu.
Geleceğimiz için kaygılanma ve doğru tercih yapma zamanı
Cemal Okan Yüksel gençlerle tek tek ilgilendi, masalarına oturdu ve gençlerle sohbet etti. Geleceğimiz için bu sürecin çok önemli olduğunu belirten Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek ise, “Cumhuriyet ve demokrasi özgürlük demektir, irade demektir. Kişiler gelip geçici bunlar bakidir. Bu sistem ile halkın iradesini, temsiliyetini yok ediliyor. İrademize sahip çıkma zamanı. Geleceğimiz için kaygılanma ve doğru tercih yapma zamanı” diyerek ‘Hayır’a vurgu yaptı.
Gençlerin önerilerini ve sorularını kabul eden Yüksel ve Demirbilek birlik beraberlik çağrısında bulunarak ziyaretlerini sona erdirdi.

 
Editör: TE Bilişim