NOT: İzinsiz kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır
CHP’li Yadigar Yörük ve arkadaşları tarafından Laa Freed’de 200’ü aşkın partili ve CHP’ye gönül vermiş insanlara  bir kahvaltı düzenlediler.
Parti yönticileri, belediye başkanları ve milletvekillerinin ‘çağrılı’ olmadığı kahvaltıya CHP tabanının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Kahvaltı başlangıcında bir konuşma yapan Yadigar Yörük, herhangi bir kişinin adına veya grup adına bu etkinliği yapmadıklarını belirterek, “Biz hiç kimsenin veya bir gurubun adamı veya askeri değiliz. Biz CHP’nin askerleriyiz. Partimizin daha ileriye gjtmesi, partililer arasında kaynaşmayı ve birlikte çalışmanın adımını gerçekleştirmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.
Parti kimliğini gösteren Yörük, “Birileri ortaya çıkıp kim düzenliyor, ne amaçla düzenliyor diye düşünebilirler veya söyleyebilirler. Biz bu kimliğimizle düzenliyoruz bu kahvaltıyı, yani CHP kimliği ile düzenliyoruz.  Bir tek amacı var, ülkenin bu kargaşasında insanların, partiler içindeki ayrımşımların yoğunlaştığı bir ortamda ‘birlik’ mesajı anlamıyla yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Kahvaltıda konuşan CHP Eskişehir’de başta il başkanlığı yapmak üzere belediye başkan yardımcılığı yapmış olan ve halen Tepebaşı Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Abdülkadir Adar, böyle bir etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “Artık çalışma zamanıdır. Sandık bazında çalışmalıyız. Düşünün belki bir sandık sizin bir apartmanınız olabilir. O zaman apartmandaki tüm komşulara gidip konuşmalıyız, CHP’yi anlatmalıyız ve CHP’ye oy vermesini sağlamalıyız. Buradan parti yöneticilerine, seçilmiş kişilere sesleniyorum. Sizler konuşurken daha dikkatli olmalısınız, ağızınızdan çıkacak bir kelimenin nereye gideceğini bilmelisiniz. Ayrıca, seçilmişler şunu da unutmalılardır. Bir parti aracılığı ile seçildiniz ve o makama oturdunuz, o zaman partili olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın” şeklinde mesaj verdi.
Daha sonra çeşitli partililer konuşmalar yaparak, ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yaparak, CHP’nin iktidara gelmesi için herkesin çalışması gerektiği ifade edildi.
 
Editör: TE Bilişim