Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Milli Eğitim Komisyonu üyeleri, Memleket Sevdalıları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret eğitim konuları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve Eskişehir gündemi üzerinde konuşmalar ile geçti.
Memleket Sevdalıları Dernek Başkanı İbrahim Savuklubaş ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Herkese kapımız açıktır. CHP Eskişehir İl Milli Eğitim Komisyonu üyelerinin derneğimizi ziyaret etmesi bizleri memnun etti. Eğitim konuları ile ilgili görüşlerimizi komisyon üyelerine belirttik ve eğitim konuları ile ilgili Eskişehir’de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün ilkelerini ve eserlerini korumak ve kollamaya borçlu hissediyoruz.  Zaten memleket sevdalısı olan herkes bu vatana sahip çıkmalıdır’’ dedi.
CHP Eskişehir İl Milli Eğitim Komisyonu üyeleri ise şunları söyledi: “Bizler de  CHP İl Milli Eğitim Komisyonu üyeleri olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün özdeyişinde ifade ettiği gibi ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ sözünün vatan, namus, vefa olarak, Atatürk ilkelerini, eserlerini ve çağdaş eğitimi kollamaya borçlu hissediyoruz.”

 
Editör: TE Bilişim