İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Hüseyin Akçar ve beraberindeki yöneticiler Deliklitaş Mahallesi'nde Can Kıraathanesinde gençlerle bir araya geldi.

Deliklitaş Mahallesi’nin sorunlarını dinleyen Akçar, gençlere isteklerini sordu. Yeni dönemde daha farklı bir yapılanmanın olacağını vurgulayan Akçar, Deliklitaş için bugünün milat olduğunu söyledi.

EN ÖNEMLİ SORUN UYUŞTURUCU

Deliklitaş Mahallesi’nde yaşayan gençler, mahallede en önemli sorunun uyuşturucu olduğunu vurguladı. Sosyal çevreden kopuk olan gençlerin bu sorunla nasıl baş edeceği noktasında fikir alışverişleri yapıldı. Birlik olmanın gerekli olduğunu vurgulayan Akçar, “Ancak bu şekilde bu sorundan kurtulabiliriz” dedi.

DELİKLİTAŞ MAHALLE SORUMLUSU SEÇİLDİ

Toplantı sırasında koordinasyon kurulu oluşturuldu ve Deliklitaş Mahallesi sorumlusu belirlendi. Hedefin en az 500 genç olduğunu vurgulayan Başkan Akçar, örgütlenmenin yavaş yavaş tamamlandığını da sözlerine ekledi. Daha sonra mahalle sorumlusu ile fotoğraf çektiren Akçar, mahalle sorumlusuna başarılar diledi.

GENEL MERKEZE, DESTEK ÇAĞRISI YAPACAĞIZ

Örgütlenmenin tamamlanmasının ardından bütün ilçe örgütleri ve mahallelerle birlikte CHP Genel Merkezi’ne gidileceğinin duyurusunu yapan Akçar, “Gençlerle oluşturduğumuz bu heyecanı genel merkezle paylaşacağız” dedi.

MAHALLELİLERE, CHP'Yİ ANLATTILAR

Toplantının ardından, mahallelilerle muhabbet edildi. Yaşlı bir teyzeyle muhabbet eden Başkan Hüseyin Akçar, geleceğin gençlikte olduğunu anlattı.

Editör: TE Bilişim