Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve yönetim kurulu üyeleri,  Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinie giderek Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak’ı makamında ziyaret ettiler.
Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eskişehir CHP heyeti, derneğimize iade-i ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında,  Eskişehir gündemine dair karşılıklı fikirlerimizi beyan ettik. Eskişehir’in sorunlarını ve bu sorunlara çözüm bulmak için çözüm yollarını masaya yatırdık. Güzel bir fikir alış verişi oldu. Eskişehir CHP heyeti; Eskişehir ve mahallelerdeki çalışmaları hakkında bizlere bilgi verdiler. Samimi ve güzel bir hasbıhal ortamı oluştu. Şehitlerimizi hayırla yad ettik. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.
CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek önümüzdeki günlerde sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinin devam edeceğini belittiler.

 
Editör: TE Bilişim