Aralık ayında yapılacak olan CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığına ikinci aday çıktı. Yıllarca CHP’de çeşitli kademelerde görev yapan, halen DİSK Emekli Sen yönetim Kurulu üyesi olan Nazmi Kurtyılmaz, düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

CHP’nin halka kedini iyi anlatması gerektiğini belirten CHP Tepebaşı İlçe Başkan adayı Nazmi Kurtyılmaz, “Bu da üretken ilçe, il örgütleriyle barışılır. Yüzde 25 barajına takılan CHP, ilçe örgütlerinin sistemli, halkla bütünleşerek sandık sokak örgütlenmesi ile yükselir” dedi.

Yöneticilerin günde 24 saat çalışmayı göze almaları gerektiğini ifade eden Kurtyılmaz,  CHP’nin delege seçimlerinin tüzüğe uygun, üyelik haklarının gasp edilmeden, kotalara uygun yapılmasını isteyerek, CHP’nin devşirme patilerle bir yere varılamayacağını anlayıp; sol devrimci kimliğini öne çıkararak sürekli devrimi savunan halkçı, cumhuriyetçi, laik olması gerektiğini söyledi.

CHP’yi Eskişehir’de Türkiye’ye örnek göstermek arzusunda olduğunu belirten başkan adayı Kurtyıllmaz, “Her partilinin desteğine talibiz. Biz sadece partilinin adamıyız. Rehberimiz Atatürk İlke ve Devrimleridir. Hedefimiz iktidardır. Savaşsız, Barış içinde bir dünya dileği ile” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim